kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
[quote=jelibon;241580]Baya bir at, eşek, katır yedik herhalde bu sene.
Jelibon.
Kanguru etinden de baya bir yediğimizi söylemişti denizci bir arkadaş. Şöyle ki Avustralyadan gemilerle gelen etler, uluslararası sularda balıkçı tekneleriyle taşınıp, piyasaya sokuluyormuş.
Balığa giden balıkçılar kanguru avlayıp geliyormuş![]()
dax 6000 altında destekleride yazalım.
Bu 6000 de savaş çıkabilir, meydan muharebesi.
5900, 5750, 5300.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bu daxi yine savruldu, sonra geldi yine 6000'e.
Bakacağız kapanışa.
Ben kaçıyorum mezarüstüne.
İyi günler herkese.
Bundan sonrası herşey 1107 sp (1100-1110) ve 10397 dow kısa vadede önemlidir.
Bir üst mesajda yanlış yazılmış doğrusu 10397.
Jelibon.
http://www.fxcm.de/kontakt.jsp
bu kurumla çalışıyorum. hiç bir problem yaşamadım.
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
'Sıcak' savaş!
ABD ve Hong Kong'un ardından Almanya da 'açığa satış' savaşı başlattı
19 Mayıs 2010 Çarşamba, 12:24:04
![]()
Bir süre önce sadece İngiltere tarafından dile getirilen, zaman zaman Avrupa Birliği içinde gündeme gelse de bir türlü kabul edilmeyen bir hamle, dün Avrupa'nın en önemli ekonomisi Almanya tarafından atıldı.
Alman yetkililer, bazı hisse senetlerinin açığa satışlarını kısmen yasaklayan bir düzenleme ile sıcak paraya karşı spekülasyon savaşı açtı. Benzer bir karar ABD'de ve Hong Kong'ta da alındı.
Almanya’nın federal finansal düzenleme otoritesi BaFin, euro bölgesindeki devlet tahvillerindeki oynaklık ve bu tahvilleri geri ödenmeme riskine karşı sigortalamanın bedelinin (CDS) farkının her geçen gün biraz daha artması yüzünden böyle bir hamlenin gerçekleşmesi gerektiğini belirtti.
Almanya'nın kararına henüz Avrupa Birliği maliye bakanlarından destek açıklamaları gelmiş değil. Fakat ilerleyen günlerde diğer ülkelerin de benzer yasal düzenlemelere gitmesi bekleniyor.
http://ekonomi.haberturk.com/finans-...66-sicak-savas
"Serbest piyasaya",bas parayı ver yesinler...
Dahada olmazsa yasaklar getir...
"Yaşasın serbest piyasa"...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
dolar 1.590 oldu(foreksde)....
vob endekste tüm sistemler kapanışta aldı.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri