VOB'da da şu kademeye yazdıktan sonra düzeltme veya silme olayına ceza kesmek yerine tümden kaldırsalar nasıl memnun olacam.
yaz üst kademeye 500 adet, milleti ittir aşağı. yaz alta 750, milleti ittir yukarı.
ayıptır be.
VOB'da da şu kademeye yazdıktan sonra düzeltme veya silme olayına ceza kesmek yerine tümden kaldırsalar nasıl memnun olacam.
yaz üst kademeye 500 adet, milleti ittir aşağı. yaz alta 750, milleti ittir yukarı.
ayıptır be.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
piyasalar hayal mahsulüdür..psikolojiktir..abartır..daraltır..ekon omi başka bişey..yok o olmuşda düşmüş yok bunu demiş çıkmışş..geçiniz..bi şablon var..ellerinde çiziyolar.resmi..bizde tahmin ediyoruz..onlar biliyor..biz bilmiyoruz..kaybetmemizden daha doğal ne olabilirki...
15 dk graf fincan kulp gibi oldu diycem ama .. fincanın altı çok sivri ... benzemiyor .. vazo kulp ... ehuehuhe
2013,00
koaly gelsin, mini zystems ala geçti kısa orta satta uzun alda beklediğim gibi olcaksa komple ala geçecekler bu durgunluğa ve total sistem durumuna bakınca bu sistem sinyaline uymak çokta mantıklı gelmiyo buna rağmen minimum kontrat uzadım hayrılıs
![]()
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
15.30 daki tüfe verisini ne yöne fiyatlayalım arkadaşlar...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
O veri beklentileri de ayrı bir rezalet... Neymiş beklenti -5%'miş de veri +10% gelmiş...
O veriyi zaten eksi bekleyen kimdir? Nasıl adamlardır bunlar? Niye hep beklerler? Başka işleri yok mudur? Kimse bunlara demez mi ki kardeş bir gün de tuttur şu verileri. Tutturamayınca kovulmazlar mı?
Hepsi alavere dalavere....
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri