Uzman Olma Yolunda
Çok Uzman
Xu030 Endeks. Günlük.
İlk seans kapanışında fiyatın durdugu seviyeye dikkat.
Tamam mı ? Devam mı ?
![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
tamam abi tamam ......![]()
2013,00
Sazan Abi,nerelerdesin abi.
İnşallah sağlık problemi devam etmiyordur.
Özlettiniz kendinizi.
Saygılar...
Sevgili barbarosk,
Maalesef devam ediyor dostum. Sürekli antibiyotik, ilaç, vitamin vb kullanmama rağmen gitgide daha fazla kötüleşiyorum. 1-2 gün düzelir gibi oldum, şimdi ise ilk günlere kıyasla çok daha kötü hastayım.
Piyasaları sadece sistemlerle trade ediyorum. Grafiklere hiç bakasım ve analiz yapasım içimden gelmiyor.Sazan Classic bu aralar çok güzel performans gösterdiğinden de durumdan şikayetçi değilim.
Neyse, herkesin derdi kendine.
Sağlıcakla kalın.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Sn.sazan önce sağlık.
Aile içerisinde bir kişinin sağlığı bozulur ise herşey alt üst oluyor.Sağlık.Sağlık.
Gerisi boş.
Tekrar şifalar dilerim.
svg.
abi çok inatçı gripmiş ....... geçmiş olsun . ... iyi bak kendie ...... özledik ... dopikte .. tozlandı ....abi .. bu astitron çaktırmadan ... ew yapıyomuş .... haberin olsun .......
2013,00
SazanGral,
Patron merak ediyoruz artık valla..iyi misin yawww...bak işten yırtmak için hasta taklidi yapıyosan çok aybediyosun ha...zaten karda yağacakmış o zaman hasta numarası yapmaya gerek yok yollar kapanacak nasılsa ...üww
iyi misin patron...
BANGA mühim
Hocam umarım iyisinizdir..arada da olsa durumunuzu bildirseniz iyi olur..geçmiş olsun.
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Hocam tekrar tekrar acil şifalar dilerim,umarım haftaya aramızda olursunuz...
Kanuni ne güzel söylemiş ''Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi''
Saygılar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri