rallysange e katılmıyorug..hayırdır..düşecez..
64700 de 65275 e oynarım, pelaya duyrulur, diğer türlü kılımı kıpırtdatmam,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
65 bin üstü ısrarı devam ediyor..
yukarda 65900 çok önemli seviye..
65 bin altında satış baskısı ağırlık kazanabilir..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
haftalıklara bir göz atın,
63150-62350 bandı kırılırsa eğer hedef net, bir sonraki hedef net, bir sonraki hedef net deyil........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
abi zamanında çok yardımım olmuştu kendisine . soğuk kış geceleinde sokak köşelerinde sürtüyodu . asteton patronla aldık .. karnını doyurduk .. yatacak yer verdik .. şimdi kan davalısımı olmuşuz ...ayıların en nankörü işte .. . üüvvv ....![]()
benim ayı bebeler büyüyorlar .. onlar delikanlı ayılar .. arturla işim olmaz daha .. üvv .. ahanda bebe ayılar .. ehuehueha* arturun ..
![]()
2013,00
Türkiye Küçük Yatırımcılar Derneği Başkanı Canan Çokçarpılan:
"Kurşunlara Gelesin Pala!"
--- Matriks Haber ---
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
emektar pis bir durum, adamda haklı, buraları homo sapiens yereleri, neolar iş yapmaz burda, dünkü anlamını yitirir, biraz hafifledim rahatım, ama o yere olursa güzel olur be ihtiyar, para yaparız,.......olmassada a** satiim...
....................
...............
annadın sen onu,........
Sazan sistems hala LONG.
SW'ye göre 66.25'e kadar yükseliş olasılığını sürdürmekle birlikte, Yükselsek bile (yada yükselemeden) sonrasında 64.25'i göreceğimizi düşünüyorum.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 konuk)
Yer imleri