ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
kendımı bı basıma tek sıraya dızıp avuclarımı da na böyle yapıp cetvelle kendi ellerime vurcam tek sırada...ki,ardinal bi daha salgılanmasın vücudumda...yahu bak gene kızdım kendime...shortta bekleyip kaybıma mı yaniim,yoksa gözümün önünde duran gül gibi alışı kaçırdııma mı...
--Eksiklik Kendi Özümde--
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
metatrader mesajımla ilgili bilgisi olan varmı acep?
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
dxy bende ters yüz oldu, bu seviyeleri korursa yarın farklı bir durum olabilir, avro da fena durumda, goldu da yukarı atmaları iyi oldu, aşağıda olsaydı tutarlardı, aşağıya pay kazandı,......dov a gelince ben 9 günlük takip edyorum, orada aşağıda, günlüğünü düzeltti yalnız, ben bir iki gün önce dov beni cesaretlendiriyor long için demiştim, graflarını koymuştum, hala biraz payı var indiklerde, yaptık yapacağımızı, artık eğildim aşağıya bakıyorum, yoksa işimiz ne burda gidelim hisse alalım o zaman 6.75 M.B faizi, bankalar ne kazanacak, faizin artması lazım,.........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
1982 den beri düşen 10 yıllık faiz,
1982 den beri çıkan dow(1933 sonrası ikinci bükülmesi)
2000 den beri düşen dolar,
2000 den beri çıkan altın,
2003 2009 mart- ocak arasına kadar yükselen avro ve gold,
şimdi dxy dov ve 10 yıllıklar beraber yükselecek, yani bizdekinin ve genelin tersine, bunun anlamı ve algılaması farklı, burada mesaj var,................
öte yandan grace krizine kuşkulu yaklaşmak lazım, orada algılama var, avrodan görüyoruz, avrupa coniyi taşımaktan gına geçirmişti artık 2002 den beri, şimdi rahatlıyorlar, bunlar ya fena kriz yaşayacak, ya dolar onları kurtaracak, ikincisi dolar onları kurtaracak, 1.25 e kadar yolu var avronun ortada, 6.00 yolu var 10 yıllıkların, 85.30 yolu var dxy nin, şimdi
dxy 85.30 u geçerse,
10 yıllık 4.46 geçerse,
bizde çivi çıkar, bu zaman kullanılıyor şimdi,
ve veya coni yukarıya çıkartıp aşağı yuvarlıyacak bunları bu da kapitali yakar, hep değersizlik olmaz, yokluk ve yokluğun algılanması buna gidiyoruz, her şey daha pahalı, soğutma dönemi dünya için, yani herşey algılama, borsalar her şey, herşey bundan çıkıp buna dönüyor, 2009 martı gibi, algıladık aldık, bolluk sonra, 10 seneyi bulur bu işler, öle işte teker ağır dönüyor....adam dünyayı yönetiyor kolay deyil,...........kötünün iyisi olark sunuluyor, yiyenlere,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
piyasa bu seviyelere gelmişken bu gap boşluğunu doldurmadan aşağıya dönmez diye düşünüyorum
![]()
Şimdi ne yaptı işaretleneni yaptı yukarı kırdı.
1127.xx gördü.
Dönecek öpecek kırdığı yeri. Ya güle güle sana diyecek vedalaşacak ben uzaklaşıyorum diyecek yukarı devam edecek.
Ya da özür dilerim aşkım seni ihlal ettim. Başka aşklara kucak açtım ama sana geri dönüyorum diyecek.
Bir, iki gün uzak durup takip edilmeli.
1100-1107, 1088-1095, 1063-1078, 1015-1040 destekler.
1110-1115, 1122-1135, 1147-1163 dirençler.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Dünkü ayu kıyımından Arthur kılık değiştirerek kurtulmuş...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
gap için bakılacak bir tek yer yok.
paritelerde işlem yapma tecrübeniz nedir bilmiyorum ama bir süre sonra bakmanız gereken şeyleri zaten öğreniyorsunuz.
benim gap yönünü büyük oranda bilmemi sağlayan, belirlediğim birkaç parite ve emtia'nın üzerine uyguladığım indikatörler.
bu arada THV kullandığınızı farkettim.
THV görsel açıdan güzel ve pozisyona giriş konusunda iyi noktalar yakalayan bir sistemdir.
yalnız şunu aman diyim unutmayın.THV aynı zamanda stoploss noktası konusunda berbat bir sistemdir.
bu da paritelerde adamı batırır...eğer THV ile pozisyona giriyorsanız, stoploss'unuzu mutlaka ama mutlaka manuel yapın. sakın THV'nin ters yönde ok çıkarmasını beklemeyin. çok ama çok geç olabilir.
uyarmak istedim.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 konuk)
Yer imleri