sibop kapanışı lönk devam
![]()
sibop kapanışı lönk devam
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
pala beni kırmadı ve 64.900 e çekti..
geceye full kısayız.. gözü kararttık, ya herro ya merro dedik.. kısmet artık..
son 2 senenin en ağır darbesini aldım bugün.
emme, ağır gelen darbenin miktarı değil. kendime yediremediğim, basiret bağlanır da kör düğüm olur mu arkadaş yaw...çözemedik akşama kadar zıkkımı.
herkese iyi akşamlar.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
başım aarıo,
geceye de kısayım...dow için akşam abdeste muteakıp duaya cıkacaz kurumca
herkese ii akşamlar...
--Eksiklik Kendi Özümde--
cümleten iyi akşamlar !
yarın 66 bin savaşı izleyecek gibiyiz..
bu aralar ciddi kısmetsizim ve konsantre kaybı var..bu yüzden eldekini sabah kaptırmamak adına 64800 longları 65650 ortalamayla kapadım..
geceye flat !
sistem 5 / 15 / 30 dk larda alışta..
66 bin üstü kapanışlarda saatlikte alışa geçecektir..
short şartım kapanış itibariyle 64800 ve altı seviyelerin işlem görmesi..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
emortim, güzel yerden şort olduk sayılır, kötü yer 62500-63500 arası, burada şansımız var, haber çakmazlarsa, iş tekniğe kalırsa döveriz bunu, bütün macro olaylarda yanımızda, son durum alda girdi, yarınki stratejim, peşin satış yöntemi ile, 400 puvan alttan başlayacam, yerse, sonra duruma göre yukarı dönerim, çünkü baskı bu günde gelmedi,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
evet. Stratejimizin 1. bacağı öngördüğümüz gibi gerçekleşti. 65900 de kapadık dünden bugüne taşıdığımız uzunları ve aynı miktarda-aynı seviyeden ayı postumuzu tekrar giydik öngörümüzde yapacağımızı söylediğimiz gibi. Bakalım 2. bacağı tutacakmı oyun planımızın...(iş ve efg nin bu kadar uzun açtığı ortamda ne derece doğru bilmiyorum ama)
Herkese iyi akşamlar....
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Nuni, Bozzz, Cerph, Ben, Athlon, UnLimit...
Şort takımı iyiymiş...bu takım ya -1000 gap alır yada +1000 gapla telef olur..üwww
BANGA mühim
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri