TOKOBA bu ne....![]()
en klasik TA
![]()
TOKOBA bu ne....![]()
en klasik TA
![]()
BANGA mühim
tebrik ederim süper uyumu yakalamışız ne alan kazansın ne satan nede flatte kalan
![]()
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
açılış yatay olabilir ayrı..ama PALA sert yukarı da olsa sert aşağı da olsa, max oyuncuyuoyun dışı brakacak kombinasyonu yakalamışyani bu PALA için en iyi kombinasyon...ilk hareketi ne yöne yaparsa yapsın 2/3 ü çıtırdatacak...sonra istediği yöne yapar...
![]()
BANGA mühim
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
EFG kısada demişti biri EFG uzunda. Verielrinizi kontrol edin.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Destekler : 63,550 - 63,100 - 62,100
Dirençler : 64,350 - 64,700 - 65,200
Bunlar da bonus olsun...
Görüşürüz..
Asti o avatarı arakaldım bir yerden ama nereden bilmiyom![]()
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri