hemen hepsinin muadilleri bende de var patron... dimek hakkaten gogıl piley zıtor hala zayıf....
Ben bişiler önereyim.. Çpk bilinmeyenlerden amma ben seviimm
-Myscript calculator
(benimçok hoşuma gitti..hesap işlerinituşlarla yapmıyon..parmağınla yazıyon ekrana ..zinüs kozinü logaritme filen dahil tanıyor yazını ve hesaplıyor)
-Star Chart (adından belli..geyik değil yannız..gerçek harita filan..konumuna göre yıldızların harita ve isimlerinigösterriifilan)
BANGA mühim
biz dorid andormid uygulama filan derken, kediex endeks üzerinde uygulamaya başlamış..böğğüü
BANGA mühim
Yeni ehliyetlere geçiş başlıyomuş.Ne zamana kdr değişiklik yaptırmak lazım bilgisi olan var mı?
hacı opsi,
antutu yu indirip test etsene hacı, cihazları gapıştırak.. bakalım senin s4 kaç pian alacak..böğğü
BANGA mühim
usta önce msdos var idi..turbopascal.qbasic biraz assembly derkene sıyırmaya az kalmışkene alın dediler windows diye bi şe ckardık biraz bunu kullanın çözmeye çalışın durun..bende havlu attım başlarım sizin teknonuza didim..sonna uzaktan kullanıcı olacam didim sadece pişeni yiycim..netekim şincikte androidi virdiler elimize ulan bendeki merak işte insanın başına ne gelirse ondan gelliyo...ama yok o gadan para virip gurcalayamam bak garatiside gidiyomuş...flexi abi gılcığı virdiydi..garnti olayı iyi olmuş yok yok gurcalamam artıkın...
piyasa gevşemsi lazım patrom 82000 gadan deyim sonna tekrar yugarı sonna ver elini şarkışla...tabe bağa göre uyle palaya göre bilmiimm![]()
COMANDANTE
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri