63.800 kırılması bugün zor gibi duruyor.Kırılması durumunda diğer direnç noktamız olan 64.400 önümüze çıkacaktır. Aşağıdan al yukardan ver devam.. bu arada paritelerdeki oynaklık dikkat çekiyor.. Parite konusu unlimitted ustanın alanı..
Yukarıda 64.400 kırılması ile alışlar sertleşebilirken 63.100 kırılması ile 62.800 test edilecek ve altında kapanışlarda sert satışlar başlayacaktır.
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
675 ve 725 den cörtüm, .....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
projeksyon hata veriyor .. üvvvvv .. eksikali patron ayıp oluyo ha .. yılan dansı falan .. veri varmı patron projeksyon exxx olmak üzere .. üvvv .. ıngaaaaa ..![]()
2013,00
550 kırarsa, 150 civarına trade oluruz,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
abey,
dow 10.061 üzerinde kaldıkça,
GBP/USD 1,56721 üzerinde kaldıkça, yönleri yukarı.
önemli paritelerin ve dahi geçen hafta dowun çok pis satış yemesinin short'çulara bir zararı olduysa, o da pivotlarla direnç noktaları arasının fazla açılmış olmasıdır.
şu anda endeks ve parite pela'larının kullandığı şey budur.
pivotu geçen endeks/emtia/parite, alıyor başını gidiyor. niye ? önlerinde adam gibi direnç yok.
bakınız dow, bakınız altın, bakınız gbp/usd.
bilmem annatabildim mi...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
fenalık geldi yataylıktan.. can sıkıntısından 100 puana dönmeye başladım..![]()
Anhanda geldim geri bıraktığım yerde duruyo nemıssız... Projeksiyon belli, ralli belli... Gol olur, ağları deler, stat dışına çıkar...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri