flat kalakaldım iyimi .. vayyyyy ..... genç ayı olmaya az kaldı ama .... 80000 üstüne çıksın kısalmazsam banada selçuklu demeyin ahanda forum şahit ....![]()
flat kalakaldım iyimi .. vayyyyy ..... genç ayı olmaya az kaldı ama .... 80000 üstüne çıksın kısalmazsam banada selçuklu demeyin ahanda forum şahit ....![]()
2013,00
geldim..1251--1233 sayfa gerideyim..77500 tek seferde zor geçilecek biyer...şimdi okumaya başliim..
valla inanıp inanmaamk olayı değil..ben hiçkimsenin işlemine inandım yada inanamdım demem, ilgilenmem de.. herkes kendisi inanıyosa kendisine yeter..hatta artar bile
kayabos, abi bak forumun 11000 toplam üyesi, 30-40 civarında da aktif üyesi var..biraz da onlara şefkat göstersen..yok bişi değil aşırı sevgiden bunalırım istanbuldan kaçarım felan...o açıdan yani![]()
BANGA mühim
bu arada GARAN da bi yamukluk var kaldıramadılar bi türlü tahtayı biraz kıllanmaya başladım![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Veriye long devam edecem ama hiç müsterih değilim.. Alınan karı aynen geri verebilirim öğleden önceki gibi.. Yine de battı balık yere paralel gider... üvvv...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
yurtdışı bu haldeyken rekor tazeleemiz gerekirdi..
10 kaplan lütfen danışmaya![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
10630 owwww mondiiiiiii pehhhhhhhhhhhhh tarihi gun
kendime hakim olabilirsem dahada poz açmayacam bugün .... geceyede flat girecem ...
2013,00
garan 7,90-7,95 olursa burası 78 kapar gibi ama olmuyor nedense bi baskı var orda![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri