Görende Dow %5 yaptı sanacak, bu kadar gerilecek bir durum göremedim, Dow kapanacak, FDow çalışacak, çoook zaman var daha sabaha,
Açıkçası hep 65500'e kadar tepki bekledim, ama gelmedi, 64875'ten Long açarım varsa buyursun
açanlar zarar etti,
Dow ne kadar yükselirse düşüşte o kadar sert olacak demektir,
hatırlatma!!!! Dow yükseliş trendini kırmıştı değil mi
Neyse vadiye takılalım , sonra dowu konuşuyuz,
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Stocks rally as European leaders pledge help for Greece...
Crude oil futures gain 1% after Greek plan
Gold rises as Greek bailout not involving sales
butun dunya yunanistana kurtarılmasına kaldı a...****
altın 1095 neyse tövbeliim bulaşmayacam altına falan
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
fdow 10.118 direncine takıldı gidemiyor.
umalım öyle kalsın. çünkü üzerindeki direnç 10.183'te.
geçemezse düşeceği ilk nokta 10.056
ikinci nokta, dün ve önceki gün de belirttiğim ve son derece önemli olan hatta önemini biraz daha artırmış olan 9.996
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
bursasporu tebrık ederım
şimdi velevki bu adamlar dow un yükseleceini biliodu, o zeman niyekine,kısa vade sistemleri al da kapattırıp milleti kısadan indirsin son yarım saatte.adam almaz hatta 63200 -63600 arasında mallanır ,sabaha bi gap oopp 64 200-64750 bandına geçer..ama bu olmadı kapanışta yukardan orta buyuklukte portföyler mallandıkça verdi de verdi malları son 15 dakkada 639xx lerde..tabi ayrıca dow o kadar da iştahlı değil.
öyle günler biliorum ki,dow +bilmem kaçken dün geceden benim actual ekranımın kıpkırmızı olduu...ve ortaıma ulen gene dow artıyken paramparça olduk dediim.
ben artık en fazla 64200 leri flan görceimizi düşünüorum..
sonnası ateş yaamuru,kıpkırmızı...
--Eksiklik Kendi Özümde--
dediğiniz gibi, her durumun tersinin oluşması 20 saniyelik basit bir habere bakar.
unutmayın, dün 64.875 görmüş piyasanın tam 1.875 puan birden düşmesi 1 saati almadı.
ve benim düşünceme göre, o sertlikte bir satış, şortçu toplamak değildir.
kimse satmaya fırsat bulamadı çünkü. eski şortçular kafalarına yedikleri puanların bir anda çıkmasına sevindi sadece...
neyse, yarın ola hayrola.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri