dow dusmeye baslayabilir artik![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
vay a*** nı be,.....bu bu gün için son fırsatlarıydı, ve değerlendirdiler, adım adım, takip, eyi netice verdi, çok kamyon döktüm sahasına, 775 ve 925 kamyonu kaldı, yarın sabahın ilk ışıklarınada peşin satış yöntemi ile, onu da verecez ağanın eline,.......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Kabaca 63900 de bir direnc gordum fakat asıl düşüş trendine gore direnc 64150 - 250 arasından geciyor ..!!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
seans sirasinda kafanizi karistirmayayim diye yazmayayim dedim. Amerika'daki bankalarin gorunumu dusurulmus. hic uzun kalinir mi? dow da dusecek merak etmeyin![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
buyrun burdan yakın..
geçen hafta çarşambadan sonra ilk kez ortalamaya bu kadar yakın bir kapanış yaptık.
ancak gösterge halen çok uzağında pozitif bölgenin..
![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
bugun ilk nefesini aldı borsalar yarında artı acılıs sonrası duzeltme hareketleri bekliyorum,persembe gunu de yatay da kose kapmacacuma gunu buummm hehe
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri