şş astetompatro
şu gbp/usd'ye de bi beddua et lem kreş mi diyon kraş mı diyon ne diyosan göçsün bi zahmet.
vudu büyüsü mü yapsak sonra da bacaana iğne batırırık![]()
şş astetompatro
şu gbp/usd'ye de bi beddua et lem kreş mi diyon kraş mı diyon ne diyosan göçsün bi zahmet.
vudu büyüsü mü yapsak sonra da bacaana iğne batırırık![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
kreş tum hızıyla yolda
kreş tüm hızıyla yolda
kreş tüm hızıyla yolda...
(uzun dewam)
--Eksiklik Kendi Özümde--
vayyyyyyyyyy ** ekim teorik 77234 üwwwwwwwww fiyat 76850 indirim var galiba![]()
Vaşşşş... Zorlaya zorlaya beni de short'lattılar sonunda... püh... Az sonra basarlar yukarı... Ama short sinyali veren çubuğun üzerinde 15dk'lık kapanış gelirse stop'layacam bu sefer disiplin misiplin anlamam... Zira çok çarpılmaya namzet bir siyal bu gibime geliyo... üvvvv... Hastetron patronun sisteminden short virüsü mü bulaştı ne... üvvvv...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
alıştım ben ya bu ay çarpılmaya.bu sat sinyalinide çarparlarsa şaşırmam
dow 12 bin olunca olacaz galiba 80 felan ühühühühüühü
korelasyona ayarmı çekiyolar
kendimimi kandırıyorum
zararrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
vallainnamayacaksınız ama histemim ala geçti..550-600 aarsında..ve fekat sistem satta..üww
BANGA mühim
Yaklaşık %50 geri alım yaptı... En üstteki kesikli çizgi (%23,6: 76.875) üzerinde 15dk'lık kapanış gelirse sistem sinyali beklemeden stop'lar ve long sinyali alana dek flat'e geçerim... Hedefim sistemin yanında bildiğim herşeyi kullanarak bu ay sisteme en az totalde en az 1.000 puan takmak... Olmuyorsa daha da uğraşmam... üvvv...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
bu nasıl iş arkedaş yaww....27/07/2010 sat 76900 son sinyal...acaba ağustos ayını hiç sinyal vermeden mi kapatacak..hehhhe...kines rekorlar kitabına girerim ha..test sonucu da komik olacak...mesela 60000 felan kapıyırmuş...işlem sayısı =0, karlı işlem sayısı/zararlı işlem sayısı = belirsiz (0/0)... max haşırt=o ... mmost consecutive=0 ama kar 16900 puannnnnnnn......hheüheheeeeeeee..umut fakirün ekmeğü
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri