Dax diyorki beter ol dji, iplemmem seni ,bu yerelerde, futursuzlarda öle,
Dax diyorki beter ol dji, iplemmem seni ,bu yerelerde, futursuzlarda öle,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
sistem bugün hep sattaydı hiç ala geçmedi.. bense hep longdum..kendimize fazla güvenden midir nedir bir türlü uymayı beceremeyeceğim galiba sisteme..
![]()
Günlük sistem getiri eğrisini nasıl kullanıyorusun..Ben matriks kullanıyorum..
en azından siteme ters pozda zararı kısa kesmek lazım..hele trend belliyse..bugün bende denedim..tepki alımı..50 point verdim döndüm..tabi her zaman böle olmuyo..inatlaşmak çok kötü..kol kesmeyi bilmeyen vobda yapamaz..illaki zarar edilecek...
Arkadaşlar,
birde şunu tespit ettim..
Asıl sorun sorumsuzluk .. Kazansakta kaybetsekte hesap soran yok.
Biriyle ortak olsanız ve o kişide o grafiklerde al satları görse size hesap soracaktır..
Arkadaşımızın dediği gibi. Tümgün sat veriyor sinyaller.. Ama kendisi uzunda..
Bir ortağı olsa bunu yapamaz..
Haksızmıyım..
Yanlış anlama ama haksızsın. Piyasada herkes aynı yönde hareket ederse orası zaten piyasa olmaz!piyasa yapıcılığı ayrıdır tamam sövüyoruz sayıyoruz ama bu adamlar olmasa piyasa olmaz enortonun imzasında vardı ''önemli olan piyasaları anlamak değil para kazanmaktır'' diye tersini düşünelim tam boğa piyasası tüm sinyaller alda deprem olacağını öngördüm düşüşe oynuyorum ne olacak?
Sayın ABKA
Günlük sistem getiri eğrisini nasıl kullanıyorusun..Ben matriks kullanıyorum..
kavga mı var?
![]()
Konu açtım yazılarım topluca orada...
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri