ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
forumun huzurunu bozan şahıslara başardık,iyi gidiyorlardı ama içine ettik ve dağıldılar dedirtmemek adına yazmayacaklarını belirten larossian abimizden,selçuklu patrondan ve sn.sazan ustadan kararlarını bir kez daha gözden geçirmelerini istiyorum kendi adıma.sanırım hepimiz aynı düşüncedeyiz..
bu arada kısa süre önce yazmaya başlayan ve fazla bilgim olmasada oldukça meraklı olduğum elliot konusunda yazdıklarını dikkate aldığım 2/3 insandan biri olan sn.saraylıda oluşan durumdan rahatsız olarak kesti iletilerini.kendisininde aramızda olması forumu çok klas yapar ki biran önce yazmaya başlamasını dilerim..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
koay gelsin bol kazançlar.
Patronlar bu iş Artur'suz olmuyor gibi gidip evinden alalım SELCUKLU patronu Artur'uda yanında getirsin derim ben
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Armut severler biraz daha geyret haydi itelim beyler bayanlar
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
FDOW 9925'den dönmezse öğle arası falan dinlemez şenlik başlar...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
beklentim yukarı dogru bir tepki 64.000 altında kademeli uzun hayırlısı bakalım herkese bol kazançlar.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri