kedü önceki gün alemlere akmış..kendindne geçmiş...o yüzden dün gündüz yokmuş hacular..aha da fotosu.. Kedi Technı Bar da kendinden geçmiş..arka taraftakikıvıran pamık da,partner oluyor galiba
![]()
kedü önceki gün alemlere akmış..kendindne geçmiş...o yüzden dün gündüz yokmuş hacular..aha da fotosu.. Kedi Technı Bar da kendinden geçmiş..arka taraftakikıvıran pamık da,partner oluyor galiba
![]()
BANGA mühim
yani ilginç tabi manzara... obama başgan ve keri cunyır, tamam hacı vuracağız biz diyor... bizim başgan, biz her türlü koalisyona varız icabında savaşırız diyor..bizim vob olduğu yerde duruyor..enterhasan..insanın aklına hemen alengirli durumlar geliyor..misal: yıllarca müttefik duran sa, dubayııı, ağbede, Türkiye, Mısır vesilesi ile karşı karşıya gelmişlerdi..Hatta, dubayılı bir fon bizdeki büyük bir santral yatırımını leyin iptal ettiydi..arap parası kesiliyor lafları çığırılıyordu... şinci siriya vesilesi ile halay ekibi tekrar mı kuruldu diye düşünüyor insan... musluklar yine açıldı filan..he mi
Diğer yandan, abd borsaları savaşı sever...savaşa hep yükselişle karşılık verir,malum savaş ekonomisi sanayicanlanır filan.... de...bize nooluyo
BANGA mühim
Short
Öne alalım...Yok yok..Çok tarihi bir analiz olduğundan değil..Kura çektim bu çıktı öne almalık...Litfen tiikaytt..one way thinking may cause high level of damage...eller tetikte olsun yanne..iki tarafada..aksi durumda...yerler ... silow olunacak zaman var, olunmayacak zaman WAR
BANGA mühim
iyi düşüyor...overall ranıyor da..çok gıllanıyorum hacılar..bir komplo mu düzülüyor yoksa bazen her şeyin göründüğüğ kadar basit olduğu anlarda mıyız....düşünceleri meşgul ediyor beni
BANGA mühim
kayahan mı geldi?![]()
82350 den short açtım akşama kadar değişmezse beklerim
pisi pisi pisiiii..geldiysen 3 kere mırla
kıllandıkça düşüyor...o zaman kıllanmaya devam edeyim...yoksa bu cümle artık kıllanmadığıma mı dalalet..ehühühü..
filex, bu kedi vob da voliyi vurdu da parayı geceleri alemlerde mi yiyor ve o yüzden gündüz zıbarıyor olabilir mi
BANGA mühim
Elimize ulaşan yeni resimler
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri