İyi tatiller şimdiden..
DOW Kapanış tahminim :10090-10110
Sabah ne oldu bilmiyorum ama, haftasonu unutulup yeni haftaya temiz birsayfa açmak dileklerimle..![]()
İyi tatiller şimdiden..
DOW Kapanış tahminim :10090-10110
Sabah ne oldu bilmiyorum ama, haftasonu unutulup yeni haftaya temiz birsayfa açmak dileklerimle..![]()
En az 3 HİSSE...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Arkadaşlar von mises ile özelden görüştük, bana ettiği o çok ağır küfürlerin nedenini sordum. Kendisine daha önce söylemiş olduğum bir sözü küfür olarak algılamış ve o yüzden küfür etmiş. Kendisi özür diledi ve sözlerini geri aldı. Buraya konulmasını istedi ve bende üzerimde hakkı kalmasın diye yapıştırıyorum buraya.von mises Nickli Üyeden Alıntı
Bu konu da kapansın artık, küfürsüz kavgasız forum istiyoruz... Nolur kimse de bu mesajı alıntılayıp konuyu uzatmasın...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
vob bugun suana kadar dustugunun aynisi kadar bir posta daha dusebilir. potansiyel var.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
pazartesi yukarı banko gap var 2000 puan en az kayıtlara gecsin, histemim ole diyor) EFG isterse 100 bın kısa da olsun, ona bakılırsa yapıkredi dun aynı sekıl uzun pozdaydı 3000 puan dustuk aynı adamlar bunlar.. hafta sonu IMF haberini bekliyorum, buz dagının kokusunu alıyorum hehe
) dow da bu gece 10200 lerde kapatır buyuk ıhtımal..
Ne 65000 miş be, baya sıkıntılı oldu...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Çok Uzman
5 den 30 a kadarortalma direnç, 65250,...
60 dak şu an 65850 de, tam 1000 puvan yani, bu anlamda, 250 ye dikkat edilmeli,
aşağısı malum yazmaya değmez,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Çok Uzman
Yysd....
BANGA mühim
Selamlar voborsa ahalisinasılsınız?
Z.İ.S.D *.* hemide vade sonuna kadar
Ekran takibedip strese gerek yok, akşamları kapanışa dooru uğrarım looo![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
aynı olay bende de oldu.fiyat ne ara 350 gördü görmedim.MTX dondu...tekrar çalıştırdığımda 850 ler yanıyordu...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri