savol pelam yahu bu bana yeter gayri 64850 longlarımıda 65475 flatledim savol savol savol
savol pelam yahu bu bana yeter gayri 64850 longlarımıda 65475 flatledim savol savol savol
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
işte psikoloji budur dip olacağını bilsen bile şortta beklemek...
herkes sistem sahibi olmanın ve mucize formülleri aramanın peşinde ama sistem sahibi olmak işin sadece yüzde 10 u dur yüzde 90 ı psikoloji ve para yönetimidir.
r.dennis üstad boşuna dememiş pivotlarımı gazetede manşetten bile duyursam yine çoğu trader buna uyamaz diye
65 300 den KISA ya dondum. uzundan sadece 350 puan koparabildim. PALA dan korkuttu.![]()
Artık 64500 yeresi civarı asagı kırılmazsa yenı short yok... long sinyale kadar flatos gayri...
66200 yeresine giderse vob ordan short acabılırım yoksam flatos
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
yasaklı kullanıcı
Arkadaşlar matrikste 60 dk lık barlarda açılış fiyatı sizde 66400 mü yoksa 66500 mü gözüküyor?
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
kesinlıkle katılıyorumm...![]()
yasaklı kullanıcı
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Arkadaşlar forumda mutlaka uzun pozisyonda yakalanan olmuştur....
Sevinç gösterileri çok abartılı değil fakat, biraz daha seviyeli olmakta fayda var....
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Şu an 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 konuk)
Yer imleri