Ayı sayımında isek (değilsek zaten bu grafik çöpe gider) burdan sert aşağı gelmeliyiz. aşağı gelmekde nazlanır ve hatta hızla yukarı çıkarsa boğa sayımını düşüneceğim.(ki boğa sayımı ihtimali iyice artmaya başladı.) boğa sayımını saat 3 den sonra vericeğim. facebookda ki grubda zaten paylaşmıştım. Bu noktada 83600 seviyesinin gücüne bakmak gerekecek. 83600 kırılırsa 83150 denenebilir.
![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Sn Halojen SP500 de 4 saatlikte çok büyük gartley sat kelebeği görüyorum. Bakabilirmisiniz ?
Sol baş 5 Aralık. Kelebek göz 11 aralık
Crab Bearish.
Veya bu kelebekler ile ilgili başlık açılabilir bol paylaşım yapabiliriz.
göstergeler dipten dönüyor.. kısalar dikkat...
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
sn.secbul'un gösterdiği kelebek sonrası aslında güniçi bir ayı kelebeği oluşmuş... 1 noktasından uzun açılsa, 2 noktasında ayı kelebeğini gördükten sonra poz. tersine çevrilebilirdi.. yada 3 noktasında boğa kelebeği dibi kırılınca uzun stop edilip kısa açılabilirdi...
![]()
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Alla alllaa.. spot 5 dakkalık tepede göstergeler..
vadeli dipte...
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
600 den uzadım bakalım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri