maviş bu boru delll........
iyi akşamlar voborsa..........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
gece pozisyonu.....kısa..kısaaa
dowdan -1,5 üzeri birdüşüş bekliyorum...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
en düşüğün 100 puan üstünden ters/yüz olarak kapandık..
geceye short !
yarın 69200 üstü her türlü açılışta stop !
cümleten iyi akşamlar !
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
69.400 maalıyetlı uzunum...herkese hayırlı geceler..bu gece bloomberg de bakmııcam...yarın ola hayrola...
--Eksiklik Kendi Özümde--
VOB 19 saniye kala kilitlendi
Ne kapandı göremiyorum
Geceye long kaldım
Anket yokmu?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Bu hafta ekrandan uzağım dünden 69000 kısayım çok bişe istemiyom 1000 puan işimi görür dowdan korkmuyom ama nasdaQ beni ürkütyo onunda beli kırılır insallah
cümleten iyi akşamlar
IS yatırım 7000 kontrat kısa actı bugun ..!! tehlike bu adamlar kapatmadan Long sadece tepki olur.. AKbankın maliyeti 68850 civarı eger pala bu 2 kurumdaysaki bence oyle yarın 200 puanlık yukselisle piyasayı acar sonra akbank Short tarafına doner 68700 kırılırsa zaten piyasanın gumlemesi onaylanmıs olur ..
fdow 10.197'nin altı 10.134'e kadar boş...
piyasayı bugün çok izlemedim. emmeeeeeeeeeeee,
ben bugün şort değil kucağına long topladığını düşünüyorum pelanın...
yarın gap-up ve bugünkü en düşüğü kıran cinsten güzel bir şelalesi, düşüşün başladığının teyidi olacaktır benim için.
yine de her durumda B planınız olsun.
herkese iyi akşamlar.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri