Sistem sabah acılışında AL'a gecti halen Alda kısa icin 69100 altı olması lazım der benim sistem
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
Fiyat 05.01.2010 saat 14:00'de de buradaymış. Koskoca bir ay yerinde saydı. Biz de birbirimizi yedik yok düşecek yok çıkacak diye...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
bu gün 1.5040 dan çıktığım dolarelerimi, çeşitli yerelerden yerine koydum, istihdam ettim onları, iş olanağı sağladım,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
usdytl'de yuvarlak tepe aksiyonu var...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
12:32...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
5 Dk ıklarda Bol.Band bayağı daralmış yakında patlar bir yana inş doğru poz oluruz![]()
350 altı iş yapar gibi duruyore, ama küreseller bırakmıyore, fena destek veriyorlare, kime ve niyekı acaba, sikışan mı var acep deyom, alımlar sunni deyom, yapmacık çok belli oluyore, kar maksatlı alım deyilde, destek alımları gibi, hani ne olursa olsun burada tutalım, penbe tablo çizelim, sokak çok kötü alımları, bunnar......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
işim cıktı cıkmam gerek Bol Kazanclar
sıkıldım...(allahtan türkçe klavyem war![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri