Günaydın koçyiğitler ve ceylanyiğideler....Hepinize bol kazançlarrr...
üühühühüh mondiyo fdj ralieynseync...ühühüh..fileksi niki seksi, sabah sabah teşekkür bombardımanına başlamışsın hayrola...
Günaydın koçyiğitler ve ceylanyiğideler....Hepinize bol kazançlarrr...
üühühühüh mondiyo fdj ralieynseync...ühühüh..fileksi niki seksi, sabah sabah teşekkür bombardımanına başlamışsın hayrola...
BANGA mühim
Oooo... Miço Pisik patron ve sahibi gelmiş hoşgelmiş...
Astatospatros, bildiğin Lamborghini bayii var mı?![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
herkese günaydın, bol kazançlar...
öğlene kadar ekrana bakamayacağım çok yazmayın üvvv![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
üvvvv... Hafta sonu kayıptım, şimdi eski mesajlara bakıyorum da... Geçmiş olsun Selçuklu patron... üvvvv... Neyse iyi ki ciddi bir durum olmamış...
günaydın
ooo mondiyoo dünya yeşilleri yakmış üwwww
stratejist gene mi kazandın vay vay vay zengin oldunaraba budur pazarlık yok galiba
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28663463/detay
![]()
Gap olayı konusunda ciddi mesafe katettim de, Astetronpatron mevzuyu biliyor...Ortalama bir ayda kayıplarımın %60-80 civarı gap'ler ile geliyordu. Bu rakamı son zamanlarda ciddi şekilde aşağı çektim, hatta Temmuz itibariyle gap'leri kazanç hanesine yazmaya başladım.
Meğer sorun anketlerdeymiş. Astatin'in anketleri sabote ediyormuş beni. Ropot Apla geldi, sorun çözüldü.I love you Ropot Apla, I love you....
Sonuçta bana kredi kartına 1.000.000.000 taksit yapan Lamborghini bayii lazım, tanıdık var mı?![]()
![]()
![]()
günaydın iyi haftalar ;
Saraylı abi hoşgeldin, umarım seni üzen tatsızlıklar artık yaşanmaz.
selçuklu abi geçmiş olsun.
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Bol kazançlı haftalar.
Herkese günaydın. GAP var GAP
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri