unlimitted,
Bir GBP/USD yorumu yapam mı?![]()
unlimitted,
Bir GBP/USD yorumu yapam mı?![]()
En az 3 HİSSE...
elektrikler gitti tedaş, bedaş sonu....daş olan kurumun a..**** sistem satta kaldı çokta önemli değil gapa çaresi yok garibin zaten.. geceye numune 1 kontratcık kısa girdim + 6000 gap olsada canı sağolsundow dönmeli yoksa shortlar ilelebet badem olabilürr... shorttan para kazanmak isterük..
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
yalnız..çok pis düşeceğiz..dün haftalıklara baktım..58 hafta..sürmüş..hareketler..15 hafta..toplama yada satma sürmüş..dibe göre 58 hafta..71350 de bitmiş..15 haftanın 4ü geçmiş..yani şurda bi iki ay sancı var..sona...asıl trend başlayacak diye sonuçlara vardım..
abi bugün bu forumda olan bir arkadaşa dedim ki, 1,5880'i aşağı kırarsa stoplamak gerekir. ama eğer orayı görmezse, bu iş çok ciddi seviyelere gidebilir ve çok güzel kar bırakabilir.
kaç gördü en düşük?
1,5904.
ben kaçtan stopladım? 1,5904. yalan yok.
niye dediğim noktada değil de 1,5904'te stopladım? bilmiyorum. basiret bağlanması mevzusu işte...
foreks tarihimin en ağır darbesiydi. 20 dakika sonra 1,5970 seviyesine gelmesi ise ayrı bir tarihi konuydu.
önümüzdeki maçlara bakmaktan başka yapacak birşey yok.
çalışan adamın hafta içi kartalkayada ne işi var yaw. patron adamlarla karıştırdın beni heral.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri