Gosterge ozelliği olmaktan cıkan paritede son durum hedef 1,33xx civarı gorunmektedir. aynı durum ONS ta da mevcut. borsalar icin cok ta fazla onemiyeti yok bana gore... asıl izlenecek veri petroldur...
![]()
Gosterge ozelliği olmaktan cıkan paritede son durum hedef 1,33xx civarı gorunmektedir. aynı durum ONS ta da mevcut. borsalar icin cok ta fazla onemiyeti yok bana gore... asıl izlenecek veri petroldur...
![]()
fikirler yalandan ibarettir, bak gor ogren
dogrusunu içinden bul....
fikri olmayanın zikri de olmaz...
baskasının aklıyla, cukura kadar gidersin..
arkadaşlar,
temmuz ayına ait 5 dakikalık ms datasını bana verebilecek var mıdır? yada nerden bulabilirim ?
kraşşşş tüm hızıyla yolda...ehuhuh..üww
![]()
BANGA mühim
gayahan sevolsun.. he işte unlipat, 1 yıldr söyleniyorsa ve olmadıysa gün geçtikçe istatistiki olarak gerçekleşme ihtimali artıyordemektir.. ama tabiki %1 den %2 ye çıkan bir olasılıkta da artış olmuştur
![]()
ulem kreş yazacaktık kraş yazdık yannışlıkla, demek ki ralli var yarın
![]()
BANGA mühim
valla da billa da okuduğum anda dedim ki "aha astetompat long girmiş hafta sonuna"
yalnız matematiksel olarak bir yanlışı daha düzeltmek istiyorum. lütfen doğru bilgilendirme yapalım.
1 yıldır söylenmesi kraşın istatistiksel olarak gerçekleşme ihtimalini yükseltmez.
her gün her dakika hatta her saniye istatistiksel olarak birbirinden bağımsızdır. burası borsa. her saniye (burada saniye sadece anlaşılması açısından kullanılan bir zaman dilimidir, matematiksel olarak kullanım şekli ise "sıfıra yakınsayan zaman aralığı") farklı istatistik hesaplarına tabidir.
bir ailenin 1. çocuğunun kız olması , 2. çocuğunun erkek olması
ihtimalini artırmaz.
oh bea...seans means açılacak derdi olmadan rahatça istediğin kadar mesaj yazmak ne rahat bişeymiş.
ben hafta sonları daha sık gireyim foruma![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
1) Kesinlikle arttırır..Borsalar ebediyen çıkmayıp ebediyen düşmediğine göre, 1 yıldır çıkmakta olan bir borsada, kraş olma ihtimali bugün, yükselişin başladığı zamana göre kesinlikle daha yüksektir.
Borsada her saniye istatistiksel olarak birbirinden bağımsız değildir ama tamamen bağımlı da değildir..Tıpkı her 15 dk ve her 60 dk nın bağımsız olmadığı gibi
Biribirinden bağımsız olaylara örnek hiç bir değişkene bağlı olmayan(c,l,h,vol gibi
) yazı tura yı örnek verebiliriz, ama onda bile sonsuz sayıda denemede 50-50 durumu olur..
2) Örnek yanlış
(yanıt vereceksen aklına ne gelirse topiğine yaz..akşam akşam saraylı nın tepesini attırmayak)
BANGA mühim
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Sarayl hocam hoşgeldin neşe getirdin
Selçuklu kardeşim büyük geçmiş olsun Allah beterinden ve tekrarından saklasın
saraylı patron hoş geldin...saygılar...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri