Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Günaydin arkadaslar# bol kazanclar...
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Konu dışı ama bu arada Diablo 3 de geliyor... Meraklıları için...
http://winfuture.de/news,53254.html
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
69.700 şort......
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Günaydın Bozzz,
Bu topiğin katılımcıları, bir diğer katılımcı para kazanınca sevinir, kaybederse üzülür. Kendisi kaybedince suçu başkasında aramaz. Temel, teknik v.s. adına her ne dersen, daha deneyimli ve/veya bilgili katılımcılardan bir şeyler kapmaya çalışır. Ne öğretenler ukalalık veya kişisel reklam yapar ne de öğrenenler kıskançlık ya da çekememezlik yapar. Muhtelif amaçlarla burada olan katılımcılar olsa da aslolan seviye & arkadaşlık & muhabbettir.
Benim forumda bulunduğum süre boyunca gözlediğim şudur ki; olan tüm sorunlar bu prensiplere bir nedenle uymakta zorluk çekilmesinden kaynaklanmıştır.
Ama forumun katılımcıları ile oluşturduğu kimlik budur ve buna uymayanlar için yapılacak olan da forum kurallarında bellidir. Gerisi teferruattır.![]()
BANGA mühim
Eski nicki patch idi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri