Kendime hakim olabilirsem bu geceye flat girmeye çalışacağım... Son 6 günde 5 gap yedim.... Umarım flat uyumayı gururuma yedirebillirim...![]()
Kendime hakim olabilirsem bu geceye flat girmeye çalışacağım... Son 6 günde 5 gap yedim.... Umarım flat uyumayı gururuma yedirebillirim...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
nu..lar kol geziyor.....
haydi nunu...haydi.......
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
spot alıyolarda alıyolar..
150`yi cok savundular...
Pambık;
dyholşşşşşşşşşş
BANGA mühim
dışarı bu civar kalırsa longlada prb yok..
Sabahta TV kanalının birinde uzmanın biri çıkmış, ülkenin yatırım yapılabilir seviyeye ulaşmasını bekliyorum diyordu, nayırul robini gibi buda çıkmış akıl karıştırmaya.
Yatırım yapılabilir olmak için, öncelikle GSMH nin takribi %30 unu ihracat gelirlerinden yapmış olmanız gerekir, gelişmekte olan ülkeler için böyle bir orana bakılıyor, bizim GSMH kaç dolar, ihracat kaç dolar? oranlarsan çıkan rakamla yatırım yapılabilir olmadığımız ortada, velhasılı senin ekonomik büyüklüğün on para etmez, bunuda çıkıp hiçbir uzman dile getirmez, notumuzda o yüzden Brezilya, Meksika gibi ülkelerlen kıyaslanamaz o kadar, haaa, diyeceksinizki onlarda her zaman bu oranı tutturamıyor, ama zamnında tutturma başarısı yakalayabilmiş olmaları bile artı faktör olarak değerlendiriliyor.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
amma da cok endeks var haaa. ekonomik egilim endeksi, guven endeksi, hesabi odemeden tuyenler endeksi, yellenme endeksi![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
şortçu olup halen delikanlı kalabilen varsa helal olsun.....
pala memlekette delikanlı bırakmıyacak bu gidişle.....
ithal getireceğiz galiba.......
ha ha haaa...
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri