TOKOBA hoşgeldin...sağ salim ve tek parça olduğunu ümit ediyorduk..öyleymişsin..iyi
TOKOBA hoşgeldin...sağ salim ve tek parça olduğunu ümit ediyorduk..öyleymişsin..iyi
BANGA mühim
valla SHORT yapmamak için zor tutuyorum kendimi...feci bişey bu ya çok yükseldi daha çıkmaz artık düşer psikolojisi...lem PALA beleş benzinle yukarı yapıyor işte bu yüzden.iyice yüzsüzleşti artık benzin parasıda vermiyor fezaya giderken.
çok feci SHORT a aşerdim![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Aramızda mühendisler vs ilim irfan sahibi matematik bilen insanlar var. Size 1000TL para vereceğim ve yukarıdaki sinyallerle bana 1000TLyi %292 kar ile 3920 TL yapacak sihirbazlar arıyorum... Çünkü gelen sinyaller ardışık gelmiyor.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Stopumu 68400`lere cektim, hayirli olsun![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
ölüm güzelliği...........
yüzünde güller açar.....delikanlı sanarsın kendini.....
harman olur delikanlılar......harmandalı oynatırlar....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
zild...
2013,00
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
la ardışığı boşver..bir daha nerde 1 yıl durmadan yükselen borsa bulacakalrda spotta sistemle para kazanacaklar..yemişim 292 yi...benim sistem kozada 0.98 den al vermiş ordan sonra 2 işmi var etkisiz...nediyi...
MTX in hazır sistemlerini uygula spot hisselere en dandiği bile servet kazandırmıştır bu son 1 yılda spotta
s
BANGA mühim
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri