Cık.. Keriz silkeleme var.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
hate to be flat,
i need a trend..
ayaküstü ingilizce şiirim nasıl...to be continued...
Saatlik graf... Altta RSI(5)... Son zamanlarda ne zaman 80 üstüne çıksa çaktılar tepeden... Şimdi de 80 üstüne çıktı... Korkumdan short'lamıyorum henüz ama kafayı biraz aşağı çevirirse acımam....
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
yawf yeri değil ama daha önce köpek beslemiş olanlar bilirler herhalde..köpekler kaç aylıkkan ergenliğe giriyorlar acaba...
![]()
alamanlar açıldı..tutukluk gittii..yalnız..teknoloji satış yiyor..
aaaa 200'ü geçmekte zorlanıyo hadi şortlayalım![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Damarlarımıza işlemiş artık o kadar alışmısız ki manipülasyon olmayınca isyan edecek haldeyiz. Üç maymun görev başında. Kimse görmüyor, duymuyor dile getirmiyor ya da görmek istemiyor duymak sitemiyor dile getirmekten korkuyor...
Düzen kurulmuş vatandaş çarklarda öğütülüyor...
bu arada saatlikelrde flam oluşuyor gibi. 69100 altına inmeden 69300ü kırarsa çalışır 200 puanlık ralli yapar...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri