Turasan iyiymiş yaw...hayret
Turasan iyiymiş yaw...hayret
BANGA mühim
vadeli kapanırken dow tam olark kaçtaydı sanırım kapanışımıza göre uzun zmandır görmediğimiz bi eksi ile karşı karşıyayız.
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
DJ aylık mum herşeyi anlatıyor... Bu grafiği okumak için mum ustası olmaya gerek yok...
Ekteki şarkıyı Dow Jones, S&P 500 ve Nasdaq'a gönderiyorum...
http://www.youtube.com/watch?v=77xzOGqkUBU
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
bu kesmez..biraz eski..hheeee
Temaslarımız çok verimli geçiyor
IMF`nin Türkiye ile ilişkiler konusundaki en etkili ismi, 1. Başkan Yardımcısı John Lipsky Davos`ta konuştu. Lipsky, `Bizim Türk yetkililerle sürekli temasımız var. Çok geniş kapsamlı görüşmelerimize devam ediyoruz. Özellikle bu yıl içerisinde düzenli görüşmeler sürecek ancak b...
IMF`nin Türkiye ile ilişkiler konusundaki en etkili ismi, 1. Başkan Yardımcısı John Lipsky Davos`ta konuştu. Lipsky, `Bizim Türk yetkililerle sürekli temasımız var. Çok geniş kapsamlı görüşmelerimize devam ediyoruz. Özellikle bu yıl içerisinde düzenli görüşmeler sürecek ancak bizim bir ekibimiz var orada. Çok geniş kapsamlı ekonomik, finansal görüşmemiz var. Bizim çok verimli, çok faydalı mükemmel bir diyaloğumuz var` dedi.
SIKINTI DÜNYA TEKLERSE OLUR
`Dünya ekonomik görünüm tahminlerini revize ettik. Büyüme tahminini yüzde 3,9`a yükselttik. Asya tarafında çok güçlü büyümeler görüyoruz` diyen Lipsky, Türkiye`nin konumuna da değinerek, `Bütün ülkelerde Türkiye`nin ticari ortaklarıyla ilgili de bunu görüyoruz. Türkiye için en büyük risklerden biri küresel ekonominin sendelemesi olur. Büyümenin teklemesi bir sorun olacaktır. Elbette bütün piyasaları da etkileyecektir. Biz bunun yanında ümitli olmayı tercih ediyoruz` şeklinde konuştu.
29.01.2010
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Diyalog Gazetecilik San. ve Tic. Ltd. Şti.`ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan köşe yazısı/habere aktif link verilerek kullanılabilir.
1991 de körfez harekatı başladığında, savaş bile durduramamış boğaları, boğalar çok güclüler,
ama şimdi ayılar için somon zamanı,
http://www.vidivodo.com/55268/ayilarin-somon-avi
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri