yemezler dow manyaklık yapma o büyüme rakamını hayalinde bile tahmin edemezdin çık yukarı çık ...
yemezler dow manyaklık yapma o büyüme rakamını hayalinde bile tahmin edemezdin çık yukarı çık ...
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
Beklenti bitti diyorlar, öle diyorlar, büyüdük diyorlar, hormonluydu zaten diyorlar, verelim aşağı, aşağıdan tekrar büyürüz diyorlar, oboma stres yaptı birazda ona ekledik diyorlar,......ölü güzelliği bu diyorlar,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
fiyat 175 ,, TGG comp diye 2 den 0 a indi...ay tink on the way
BANGA mühim
dolarda kademelerde 5 lik mi çıkalım, 10 luk mu çıkalım, usul usul mu olsun, hızlanalımmı, dubaiye kadar birikmiş var, makastan alcak var, dxy den ivmeleme var, euro ve goldan pozitif psiko var, ......hökümet desteği var, anyasayı elime aldım, olmassa onu fırlatırım diyor, du bakalım,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
gızma gaddar bey,
biz bencil değiliz.buyrun beraber yiyelim..sizde gatılın
Ayrıca her ne olduysa sizin payınız da var..
MultiPass Powered By Sazan and Saraylı Systems (MPPBSSS)
derken almışlar biraz..üwww..
BANGA mühim
ek cort yaptım, 68 altı hoş olur,....
67975 e gel PALA'cım benm kuzucuklar orda gel al malını gerinaz yapma gız gel hadii hehe
nasılda soz dinliyor bugun afferin sana palacım gel bi cikolatayı hakkettinhehe
yürü beaaaaaaaaaaaaaah!
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
palayı pala yapan tuzaklardan birini gördük 16.40 barında 5dk. ulen pala ...
Vadeli spottan ayrilmaya basladi gibi.uzuncular icin senlik basliyormu?![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri