yurtdışının düşüşüne değil sadece yükselişine eşlik ediyoz...
kendimi rinkte hissediyom
![]()
yurtdışının düşüşüne değil sadece yükselişine eşlik ediyoz...
kendimi rinkte hissediyom
![]()
garan 7.44-7.58.. arası son oluşan py dengesi,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Karargahı iyi savunuyolar...
kısada olan varmı?
bu garaf yaklaşık 1 seneye doğru giderken,....çizgilerde bir oynama hemen hemen yapmadım, sadece yeni yüksek veya düşüklerde eklenti çizgiler koydum, dünkü hareket cari geliştiğinden eski çizgiler birebir yakalamış dünkü hareketi, ve yine sabah yaptığım 10000 puvanlık sıkışma üçgeninin yarım porsiyonu çok net graf üstünde,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sbah yaptığım sıkışma yorumu ise esasen bu graftan deyildi, o ho üzerine trend lineların getirdiği bir bakıştı ve bu grafında daha net bunu doğrulaması çok iyi,....
buna vade sonu maliyet yerelerini net koyduğumuzda ki elimde üç alternatif var ve 78050 ile 66350, 78050 üzerinde biraz daha duruyorum,.....
bunun şrtı ise 78050 vade sonu gelmeden kırılması, bu taktirde yeni vadeni bu 78050 den açılarak trade olacağını düşünüyorum, diğer alternatifler ise 66350 ve 518xx dü,...
garan 7.44-7.58, şu 7.58 i akaşam biraz dah netleştirecem,......7.56 da olabilir o nedenle, bu aralık denge aralık,.....shortu gizliyor longu gizliyor,....kesim yeri,.....bunun ihalaller kalıcı olmak şartı ile o yönde hareket olacak, şu kalıcılık benim bocaladığım yer,.....
5 likte üçgen form var,....
üstad son durum nedir
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri