68.025'ten cüzi miktar long..
stop 67.825
TTP 69.275
68.025'ten cüzi miktar long..
stop 67.825
TTP 69.275
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Ust kademelr dolmus cizebilirler gibi geldi bana, ama oncesinde 67900 e degse super olur teknik ozaman) bnde Longları fullmiş olurum hehe
sistemler
5-sat
15-sat
20-geçici al (bu ne lem)
30-sat
60-sat
gün-sat
hafta-al
şimdi yukarıdaki manzaraya dikkatli bakın..sonuç çok net..
"Pala her ne yaparsa yapsın; sonuçta 1 hafta boyunca takacak"
Senaryo1:
Haftalıkda sat verene kadar düşecek (takriben 1 hafta dakış demek)
Senaryo2 : Haftalık haklı. Diğe rpeiryotlar haftalığa uyana kadar yukarı yapacak (takrşben 1 hafta dakış demek)..
ehueheueh
BANGA mühim
kıprıs demiştik, önemli ilerleme sağlanmış, satıyorum, satıyorum, saat,... saaaattt.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
off ya gidemiyorum **...050 den az daha şort açtım.. 2/5 şort....klasik TA baktım günlükte biraz...p....5 satta 15 satta..daa ne
BANGA mühim
5 dk graf ..
![]()
2013,00
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Hafta sonu nedeniyle, şahsen yukarıda kapatmasını isterim, bir short olaraktan, büyü bozulmasın,.....boz ayı ne dedi, ölümden önceki güzellik, iyi dedi, herkes güzel yani,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 konuk)
Yer imleri