haa sen saatlikte OBO nun başını çıkıyoruz demek istedin sanırım)
eur/usd de 40 pip kara geçtik.. sistemle açtık pozu ve sistemle kapatmamız lazımonun için bekliyorum daha..
usd/jpy de histemsel olaral 93.84 den satış yaptım bakalım.. ne zaman histemle poz alsam stop oluyorum hep.. bakalım bu sefer ne olacak..![]()
hatırlattığın iyi oldu çekirge..dün bakmıştım 93.80 e gider mi acaba diye, sonra çıkmıştı aklımdan.. bu pariteden 100 verdim sana..
![]()
eur/usd de stop olmuşuz.. 40 pip kardan zararına stop..
usd/jpy de stop olmamışız, onlar duruyor..
bugünü zararla kapatacağız galiba..
eur usd short time
tabiki benim üçün ... 1,35713 shotingale ettim
1,357 altında kalırsa 1,352xx yerelerinden take profiterim
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
mis gibi vob varken forekste ne işiniz var anlamıyorum. dünyanın en insaflı palası bizim vobta. nereye gideceğini açık açık gösteriyor. foreks tam bir kumar makinesi
yazık etmeyin kendinize foreks batakhanesinde kurtulup voba dönün bence
neyse yinede siz bilirsiniz
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
olayı kişiselleştirmeye gerek yok ona bakarsan sende seans içinde şu olacak bu olacak diyorsun hepsi tutuyormu?
ben en azından hatamı kabul edip stop loss yapıyorum suçu palaya değil kendime atıyorum YANILDIM diyebiliyorum. ama gördüğüm şu ki vobta beceremeyenler umudunu foreks kumarhanesinde arıyor. gül gibi borsamız varken her saniye ne olduğu belli olmayan hareketler yapılan dünya soygun merkezi forekse karşıyım. neyse isteyen istediğini yapsın ama vob küçük yatırımcı için en iyi vadeli işlemler piyasasıdır
becerebilene
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri