ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
aslan sistem 20 dak..500den sattım bende..20 takke al verse alcam
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
şimdi makroda dolare nin, 1.52,-1.53 hedefleri var bu birden olacak, ani olacak, bunun üstü algılamayı kalıcı bozar, çünkü dolare yükselen trendde girer, bu tam bizim hükümetin arayıpta bulamadığı durum, ımf nin kapısını aralar, ama bu süreç, bu süreçte elbette can yanar, doğru tarafta olacağız, akıllı hareket edeceğiz, 1.53 de dolarenin oyalanması gerekir, bu aynı zamanda ağanın donu tumanı çıkarıp sadece pardösüyle kaldığı yerelerdir, bundan sonra ceeee gelecektir, buradan imf adamı sıkar, bu gün sıkmassa 2 sene sonra fena sıkar, buradan imf yaparsan, iktidar olacak mualefet bile bulamasssın,.... ha, imf algılamadır, bunun için dolare çıkar, faiz çıkar, sonra yaptık bak düşüyor dedittirirsin yiyenlere, o arada haclılarda şişmiş çantaları dışarı götürürler, bu böyledir malesef üzücü ama böyledir, öyleki dışardan akıl hocası bile gelir, bir golde o atar, yarı türktür çünkü, kanı sulanmıştır, *satiim,.... böle işte, üzücü.....yani,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ulem bi arkadaşımı uyarmak için bi paritede bi formasyon çizdim. kek gibi garip bi inat uğruna 1 pip için poz almadım.
grafiğe bakan çizdiğim senaryoyu 1 saat önce değil de şimdi mevcut grafiğin üzerinden çizdim sanar. milimi milimine...
böyle olunca çok uyuz oluyorum yaw...
üwwwwwww![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri