hayırlı olsun indregandi..![]()
hayırlı olsun indregandi..![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
sevgili nedim ve saraylı üstadım,...destekler için teşekkürler,....nokta koymadık,...ara koyduk,....günlükten devam edcem artık belki topik zor olabilir ama forum devam,...illet içimize işlemiş,....
hayatı unuttuk ya,.....yolda giderken kendimde deyilim,....şu işi makul düzeye indirmek tek amacım,.......
vobdan kopsan forum duruyor, forumdan kopsan vop devam,....yani bir kaçıyım diyorum, olmassa kürkçü dükkanı devam, açarız bir topik, veya mevcuda devam,......
![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Sayın İndi Hocam hakkınızda hayırlı olması dileklerimle,
Tüm emekleriniz için sonsuz teşekkürler...
Hakkınızı helal edin lütfen.
dönüşüm muhteşem olur gibi geliyor bana,....ulen halen gidemedik bir adım bile,.....![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Herşey gönlünüzce olsun sayın üstadım...
Biz sizden razı olduk. rabbim de sizden razı olsun...
Sevgiyle hoşça olun...
Üstadım hayırlı olsun emeklerin için teşekkürler .........
Sayın GANDİ
Emeklerinizi bizlerle paylaştığınız için sonsuz teşekkürler...Umarım herşey gönlünüzce olur...
69675 altında kalış , kalış olacak ama,.....
69525 altındada kalınması ile,....kalış olacak ama , iki değer yakın birbirine,....araya karbon kağıdı koyun,.......
böyle olursa 68325,.....devamında 66350 hedef,....66350 altında kalırsa ayrıca değerlendirilmeli,.....
şu anda ise tepe drive ediyorlar,......yani yukarı zorluyorlar, bu zorlama 69675 altında zayıflar,.....
henüz bir direnç oluşumu ise yok,.....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri