bu gün kapanışta coninin tepkisine oynadım, şort girdim longa döndüm, maliyetim, 325, 175, 850 yerelerinden, geceye long
bu gün kapanışta coninin tepkisine oynadım, şort girdim longa döndüm, maliyetim, 325, 175, 850 yerelerinden, geceye long
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
1 aydır 67,7 altı günlük kapanış yok, ilginç... bana feyk gibi geldi bugünkü düşüş..
cümleten iyi akşamlar..
Long'ların yarısını kaPattım...Kalan yarısıyla devam...Bütün sistemler de SAT'ta kaPattı...HePinize iyi akşamlar dilerim...
Son söz: Bu forum degerli bir forum...Kıymetini bilelim...
geceye short 68000 den !
stop 68350 !
cümleten iyi akşamlar !
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
ahanda precher amcanın projeksyonu .. güzelmiş .. heeheh .. quen apla .. çak bi smac dowa .. 5000 kapatsın ..
![]()
2013,00
Bence don cansın %18 düşer bu gece...Bizimkilerde ulem fırsat bu fırsat, piyasala rgöçerse suçu DJ e atarız deyip, arada yapmıyoruz IMF anlaşması falan...ne o havalar IMF de..yok anlaşma manlaşma deyiverirler..... VOB 50 açar...düz 50...sadece 50eheheh..bond james bond 007 bond... junk bond..ehu
BANGA mühim
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
kendimi şiddetle kınıyorum son sinyalden gelen 800 pointslik karın 300nü anca alabildiğim için.., uygulamaycaksan at gitsin.. geceye flat sistem gap tanımsız..End of the day..
![]()
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
geceye long...deyyusun elindeki mala güvenerek........bundanda karlı cıkarız elbet....imf var not artırımı var...pala sıkışmış mala var...var oğlu var.....he he he
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri