bugün 1850 puan koydum cepceğizime...
kuzu bu boru deel...
bugün 1850 puan koydum cepceğizime...
kuzu bu boru deel...
euro/usd uzunum haydı hayırlısı
IMKB XU100 Günlük.
Büyük resim. (Yorumsuz, Sazan Waves)
![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
İyi akşamlar...
Alıntı: Nostra
Son ilginç işlemler..
![]()
En az 3 HİSSE...
Breakout & Fakeout
Aşağıdaki grafikte Sn. Saraylı'nın vermiş olduğı sistemin Tg leri görünüyor. Al-Sat sinyallerini ise bir başka sistem üretiyor. Olumlu manada enteresan sonuçlar gözleniyor. Şöyle ki; LSL ve SSL'den oluşan bandın içinde diğer sistemin verdiği; "band içinde pozisyon değişimi oluşturan hatalı sinayller serisini" (dikkat: band içinde peşpeşe iki sinyal olması durumundan bahsediyorum. band içindeki tek bir sinyalden değil) elemekte ciddi faydası oluyor. Daha doğrusu bu band içinde oluşan pozisyon değişimi sinyalleri genelde fake oluyor. Yani LSL ve SSL arasındaki bölge, diğer sistem için bir çeşit "fakeout" olarak çalışıyor.
Saraylı'ya teşekkür ederken; bu tür iyi sistemlerin, veriliş amacının dışındada, kişiye bağlı olarak farklı yaklaşımlar geliştirmedede kullanılabileceğini hatırlatmak açısından yazıyorum bu örneği (-ki ilk başarılı örneğini laros-patros vermişti dün)...Mnauel yaptığım incelemde, grafikte görünmeyen geriye dönük ilk 9hatalı sinyalin 6 sının elendiğini gördüm. Yani, LSL-SSL bandı benim sistem (5 dk) için bir çeşit "burası yatay piyasadır ağa" alerti olarak çalışmış.
![]()
BANGA mühim
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri