Boe/kıng: Obama`nın bankacılık planının anlamı, radıkal cozumlerın masada oldugudur
-matrıks-
Boe/kıng: Obama`nın bankacılık planının anlamı, radıkal cozumlerın masada oldugudur
-matrıks-
Dün yazdığım bu satırlara göre:
-dün akşam 68.600 diye belirttiğim ilk tepe 68.400 de yapıldı.
-66.800 diye belirttiğim dibi yapmak üzere bu sabah düştük ve hala o dip yapılmadı,en düşük 67.000 görüldü.Muhtemelen bir daha aşağı geleceğiz ve o dibi tamamlayacağız.??
-dip oluşumundan sonra mart tan beri gelen trend dalgasının 5.4 alt dereceli dalgası tamamlanmış oluyor ve başlayacak 5.5. dalgası ile hesapla bulunan , 75.250 civarına yükselmek mümkün...
-5.5 dalgasının güdük kalması ihtimali yüzünden ,bu DH'ni ben 73.000-75.000 bandı olarak veriyorum.
-bu demektir ki,bu sayıma göre 66.500-67.000 bandında oluşacak bu dipten sonra, 6000-8000 puanlık son bir yükseliş gelme olasılığı ön plana çıkmaktadır.
-oluşacak bu yukarı trendi kaçırmamak adına,bugünkü yüksek olan 68.075 yukarı kırılırsa,uzunda olmak gerekir.
-bu da demektir ki,sermayelerin %100 ün üzerinde değer artışı gösterebileceği bir uzun trade ufukta...
-ondan sonrasını sonra konuşmalı,ya da sonsuza kadar susmalı..![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
düşürmek isteyen adam, GBP/USD'deki gibi düşürür.
nazlana nazlana değil.
hey yavrum düşüşteki endama bak...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
2-3 bar düşmesi lazım evet düşmesi lazım . 200 puancık olabilür
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
Günaydin arkadaslar![]()
ABD japonyadaki likidite piyasasını alt üst edecek, bundan korkan japonlar ne yapacağını bilemiyor, kontrol New York da, ipin ucunda uzakdoğu likidite piyasası, malesef herşey bir gün gelir değişime uğrar, bundan kaçış yoktur ve hiçbişey bir daha eskisi gibi olmaz..
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Spot 30 için bikere 67000 altı demek büyük tehlike demek.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Vadeli dolar zayifliyor. Ikili tepe olacak mi bakalim...
Vobdigobidik sistemin günlük peryotlusu
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri