stro baba ..... uçacak gibi bu .... kısalsak olurmuş .1.3490 larda falan.... ...
![]()
stro baba ..... uçacak gibi bu .... kısalsak olurmuş .1.3490 larda falan.... ...
![]()
2013,00
gerçi çok kısaldım ... oralardada kısaldım ama ..ya istop oluyorum hemen .. yada ... 10 20 pipse .. kapatıyorum hep ... ilk fx e girdiğimde daha iyiydi .. 150 200 pips alıyodum bi pozdan ... vayyyyy .. **
2013,00
yaw patronlar... hacı gayahan gelmez bu akşam inşallah...yavaş yavaş düşecek gibi bu.. ağır ağır graşacaksın bu merdivenlerden....ehehehehe..
yahu hacı gayahan a akşamları bir meşgale bulsak da graşik çığlıklar yazmasa üühühhühü...
BANGA mühim
patronlar miami plajından bildiriyorum..
şu andan itibaren geçici lönk oldum ..
1,3258.. pliz go on...
yine rsi magduru oldum..
![]()
graaaaaaaşşşşşşşşkkkkaaaaaaaaaaaaaa
BANGA mühim
vaaaayyy..yine gayahan gelmiş topiklere üühühühühühüh..uleeynn çivi çiviyi söker.... tamam ulaa..
graaaşşşşşşşşşşşşşşş tüm hızıyla yolda....graşş zıplaya zıplaya geliyor..hehehe
BANGA mühim
Ne... -5.000 puan gap mi... Yok ya abartmayın arkadaşlar... En fazla -4.975 olur...![]()
![]()
GÖZÜNÜZ AYDIN FULLAYIN DEPOLARI KANALIZASYONA AKANA KADAR
FLAŞ HABER
Benzinde 2 kuruşluk indirim
Akaryakıt ürünlerinden 95 oktan kurşunsuz benzinin fiyatı litrede 2 ile 4 kuruş arasında indi.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, yeni ayarlamayla Ankara'da 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 3,79 ile 3,83 lira arasında satılmaya başladı. Kurşunsuz benzin İstanbul ve İzmir'de de 3,78 ile 3,83 lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor.
Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle, şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.
http://bigpara.ekolay.net/M3/haber_detay.asp?id=733824#
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
mazotta değişim yok200.000 vob üwwwwwwwww
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri