4xx yerelerınden bı 1/3 kapasam mı uzunları dıorum gelırse yahu...neise du bakalım...
4xx yerelerınden bı 1/3 kapasam mı uzunları dıorum gelırse yahu...neise du bakalım...
--Eksiklik Kendi Özümde--
herkeş al virmiş..yuaw..
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
http://www.voborsa.com/forum/showthr...newpost&t=5316 buraya yaz ne yazacaksan free topic.![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Sazan is back again.
Sistemler halen LONG ama , histemler max 68.5'e kadar bir yükseliş yada yükselemeden 2. seans başlangıcında düşüşün devamı mahiyetinde bir satış beklentisinde.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
1) Yok benim hiçbir konuda üstadlık iddiam yok...aman diyeyim..taşıması zor bir sıfat o...arayanı soranı sorgulayana patlayanı patlatanı çok oluyor..ben serbest radikal im(balıklar hariç..onları bilirim..gerçek balıkları yaw..mecaz değil)
2) Denk yu
3) Eyvallah
her bir maddeye ayrıca yanı verebilirsin
BANGA mühim
AHAAAAAAAA...yakaladım. yakaladım..moderasyondan bu mesajı çelik kasa içinde hatta kozmik odada saklamalarını rica ediyorum...Tarihi bir an bu sayın forum
(değil biliyom, SS, SW kombinasyonu olayı)
Aslında kaos da bir sistem..niye bu kadar gaddar oluyoruz ki ..hueheuheueheu
BANGA mühim
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri