cuma dow kapanışına rağmen bu seviyeler gerçekten çok büyük süpriz..
açılışta 67700 altına 2. sarkma yine fake olarak kalmış gözüküyor şimdilik..
herşeye rağmen halen short.stop seviyesi ise 68850 !
cuma dow kapanışına rağmen bu seviyeler gerçekten çok büyük süpriz..
açılışta 67700 altına 2. sarkma yine fake olarak kalmış gözüküyor şimdilik..
herşeye rağmen halen short.stop seviyesi ise 68850 !
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
üvv tepeyi bulmusum gene.. piuvvv abu cenabetlık dız boyu![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
buyrunuz kanalizasyon son durum .. önemli dirençe çarptı .. iki yönde % 50 % 50 bence .. formasyonel bakışta elmas yukarı kırıldı .. fraktalik projeksyonel baskı ise yukarı yönlü bence .. full flat .. izleyelim .. kave içelim .. ehue üvvvvvvvv ..
![]()
2013,00
Herkese günaydın arkadaşlar,
Zabağnen açılışla (20 dakikalık sebebiyle) almam gerekiyordu, kaçırdım sonradan 200 puan yukarıdan aldım.
Şu anda 20 dakikalık al, saatlik sat, günlük al.
Bol kazançlı bir hafta olsun....
hocam iste allasen dilekceye ben de imza atayım bu ne boyle yaf.. hatta garantı olsun deyu bu adamın yaşı tutmuyo fılan deyiveryaf sistem calıstıracak ortam maalesef yok
![]()
allahın sevmediği kulumuyum nedir yaf ben boyle bı denyoluk gormedım .. yaf saniyesiyle piyasada terste kalınmaz kı aga .. beklesem daha cok cıkıyo beklemesem pozu kapatsam tepeyı bulmus oluyorum vallahi kendımden suphelenıyorum yaf benım hesabı pılot ky hesabı olarak mı sectıler dıye
ule nokta atısı mubarek be.. su hale bak... piuvv allah belanı versın pala)
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
800 long .. 750 altı istop .. üvvv
2013,00
dow daki görüntü ürkütücü..
2009 mart ayı başından itibaren oluşan yükselen trend sert şekilde kırılmış durumda..
yine bu trend boyunca ciddi destek olarak çalışan ortalamasınında altına sarktı..
oluşan görüntünün telafisi kısa vadede oldukça zor gözüküyor..
![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
İzleyicilerimizden özür dileriz...
Alıcılarınızla oynamayınız,gördükleriniz yayındandır...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Alıntı Pasta - Nostra
![]()
En az 3 HİSSE...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri