forum sakinleri forum psikopatları forum patronları forum izleyicileri alayınıza günaydın uleyyynnn![]()
forum sakinleri forum psikopatları forum patronları forum izleyicileri alayınıza günaydın uleyyynnn![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Tikkat tikkat desteksiz bölgeye girmiş bulunmaktayız, lütfen kemerlerinizi bağlayınız..![]()
Taban olur her taraf...![]()
![]()
Garanti 7.80 desteğine gidiyor...
Yine bugün çok iş var gaçmam lazım... Döndüğümde 6x.xxx'li fiyatlarda bulmazsam işi bırakıp geçimimi trading'le sağlamaya başlayacam ona göre...![]()
günaydın
2013,00
81975 Den şort açtık 450 de onaylı sat vardı ancak yetişemedim kaş ile göz arasında verdiler küsküyü75 lere yolculuk balşıyor gibi 80400 ler kırılırsa verelinmi 75***
bi çekincem var oda haftalıkta indiklerde hala bi bozulma yok ancak sistem haftalıkda long olan sistem 83675 de flatla demiş ha gerçi vobda haftalıkla işlem yapılmaz orası ayrı bi şey
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
kolay gele patronlar kazancınız bol olsun ..
altında bı mıktar kısadayım , tavan bekleyen uzamıs olan varsa bılgısı olsun ..
67560 dan satmıstım 70 e kadar da satmayı dusunuyorum çıkarsa nasipse![]()
ky herzaman kaybeder prensibine inanan varsa haberi olsunheuheu
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
herkes long be kardesim. duzeltme oldu, bitti, trend devam. heee, o kadar kolaydi.trend belki devam, ama ne malum daha da buyuk bir duzeltme gelmeyecegi, bu trendi bozmaz ki!. ama ne malum, belki gercekten duzeltme bitmistir! yaf yoksa, ayu trendi mi basliyor?
iste o yuzden,
sistem satta ben longum,
sistem alda, ben sortum![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
81425 dip mi acaba? 82025 den döndük
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri