200 de caktım kafasına sabahkı kısaları ve reverse uzun...ya allah...
200 de caktım kafasına sabahkı kısaları ve reverse uzun...ya allah...
--Eksiklik Kendi Özümde--
zistem al dimeden almak yok tisiplin tisiplin tisiplin... şört devam
-Ben bilmem zistem bilir...
-Demirden korksak trene binmezdik...Kaybetmekten korksak Voba gelmezdik...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
pembe halkanın olduğu yerde übe alert çekilmişti hatrlarsanız..şu an çok önemli bir desteğinde EMA(112,448,1792) olayı..şu an tam ema 1792 de...kırarsa zurna olur öter fiyat
![]()
Acil pasta alabilirmiyim lütfen teşekkürler...
Ne dimiştik yuvarlak çöte.............
Ne kadar direnirsen diren....değişmez.....düşer son damla....yaaahhhh
işte böyle kafiyeyide gördünnü.....
Uysada....uymasada...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
buda 5 dklık
![]()
200 uzunlar 400 teslim...yerım senu pela...sımdı bı gazını alsın basam mı basmayam mı deyu dunuorum...
--Eksiklik Kendi Özümde--
apsd 10500 den 5500 e ındı dıkkat tıkkat.. sısırıp sırıp basıyo kademelı ınıs dıye buna denır..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri