Fiyat kac lo
Fiyat kac lo
BANGA mühim
Long devam long![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Spot açılmadan önce tahmin ettim yukarı olacak.
Ahanda bence 85000 yolu açıldı![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Kimse yokmu lo ?
Hepiniz uyuyonuzmu yoksa
Palanın hipnoz gücü var var![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
84125 üzerinde bomba olur
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
hep papaz hep papaz ... sıkıldım ... a* .. eur/usdesinden ...... japonları severim .... bugün .. jpy trade edecem ...... bugün böyle bi haeket bekliyorum ... jpyden ... ühühühüh.. .
![]()
2013,00
ayrıca bence graşka ....
2013,00
Önümüzdeki direnç 84725
İlk hedef oraya ulaşmak![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
ha uşağ az kaludu benude löng educen daa
Etti 83825 löng gene 800 pointe
800+800=1600 point
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
löng ula löng pela
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri