zzzzz.deneysel renk çalışmaları...zzz
sistem dışı flat kalmanın kötü tarafı bu..yeni poz için sonraki sinyali bekle dur..üww
![]()
zzzzz.deneysel renk çalışmaları...zzz
sistem dışı flat kalmanın kötü tarafı bu..yeni poz için sonraki sinyali bekle dur..üww
![]()
BANGA mühim
TGG=2, 850 fiyat denge yeresi...new turn on the way
BANGA mühim
Niyeki? tekrar long olunamaz diye bi kuralmı var? sistem aldayken uzunları kapat tekrar aç yapmakda fena değildir, gece riskini atlatmış olursun.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Netekim ben bugün kısa kovalıyorum derken bide bakmışım long oluvermişim, olurmu olur, tamamen sistemsel olur hemde![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
70xxx'lerde acayip shortçu birikti..
Bi IMF veya S&P haberi yakışır hani, pala malla longlasın diye..![]()
Sisteme Uy..!
once 71350 cift dib yaparak kararimizi verecez.tamammi devammi.PALA devam derse
sismam kadin ortaya cikacak oradan ihtibaren oynamaya basliyacak.![]()
Neyse ben short yaptım ağalar, iyi oldu bu.
Hun İmparatoru ATİLLA
70500 stop olmak üzer short um artıkınsaygılar...
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri