de haydı be gardaşım...
de haydı be gardaşım...
--Eksiklik Kendi Özümde--
İnasanlar tehlikeli şeylerle oynuyorlar...Ateşle gazla...
Yunanistanda halk bazı yerleri ateşe vermiş...polis gaz kullanmış...
Allah korusun sağa sola sıçramasın bu ateş....![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
bağışıklık sistemin eyiyse, asta olmassın bre aste!
burnum eyi koku alıyo diye ne hor görüyon şu garibi... attık tuttu işte
asta olacağına 70.850den 71.150'ye 300 pointsi cebe ataydın "ulem bu küpekbalığının burnu feci koku alıyo dur kapanayım" diyerekten
bak lefter'e, çoktan longlamıştır bile![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
benim imzaya bi bak hele pörtlekgöz...ne yaziy.
kimsenin lafı ile hareket edilmez. hele hele borsada.
hem gümbürtüye gitmek niye? satır arasını doğru okuyan adam 70.850den longlamış, 71.150'den de reverse ile 600 puan atmıştı cebe...
sabahtan beri bekliyon, kaç puan attın cebe?
ben gümbürtüye gitmem. niye? VOBla ne işim olur benim yaw...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şeyh Edebalı
300 den dondun ıste 23.6 fıbosu..daha ne istiin canım benım...
--Eksiklik Kendi Özümde--
üwwww heyecanlanmaya başladım sert yapıyorlar bu sert harekete terse gelmemek lazım.malum shortuz.....
veri falan varmı bugün
05 Mayıs Çarşamba"Yurtdışı" Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi
USD ADP İstihdam Değişimi (Nis) 15:15 25K -23K Yüksek
USD Fed-Eric Rosengren'ın Konuşması 15:30 Düşük
USD ISM İmalat Dışı Endeks (Nis) 17:00 56 55,4 Yüksek
USD Fed-Jeffrey Lacker'in Konuşması 17:10 Düşük
USD DOE ABD Ham Petrol Stokları (30 Nis) 17:30 1963K Düşük
En az 3 HİSSE...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri