Çok güzel bir saptama..Örneğin ben sayisal loto da grafiklerin üzerinden bir sistem yaratsam ve size bu sistem kazandırıyor desem buradaki herkes arka planda gecmis verilerden yararlanarak sayisal loto da bir sistem geliştirmenin beyhude oldugunu dusunerek bunu ancak şans ile açıklayabileceklerini düşünürler. Ama diğer taraftan konu trade grafiği olunca sanki formulize edilmiş mekanik sistemlerin belli bir başarı sağlayabileceğini düşünürler..Halbuki teorik olarak düşününce sistemi çok zorlayan dönemlerin kalıcı olduğu düşündüğünüzde bütün portföyü kaybedeceğiniz kesin gibidir. Yok eğer ben nalıncı keseri misali sistem performansı düşünce sinyalleri uygulama derseniz de o zaman kestiğiniz zaman tam da sistemin kazandıracağı sürekli bir dalga modunda olabilir..
Demem şudur ki endeksin karakteristiği falan değişmiyor..Aslında geçmiş verilerden bağımsız hareket ediyor. Aslında sistem kazandırıyor ya da kaybettirmiyor..Sadece bu yanılsama sizi hep oyunda tutuyor ve sanki elinizde bunu değiştirecek bir sistem varmış gibi hissettiriyor. Ne yazık ki bu bir pozitif bilim değil..Bütün mesele sayisal loto grafiği ile vob grafiğinin temelde hic bir fark yaratmadigini insanın kendi beynine anlatabilmesi..
kırmızıyı kesen kurtardı işi![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
cümleten iyi akşamlar patronlar..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
iyi akşamlar...![]()
En az 3 HİSSE...
İyi aksamlar arkadaslar
Sistem kullanan biri olarak sistemden beklentim piyasanın yonunu dogru tahmin etmesi değil benzer fiyat hareketlerinde benim disiplinle aynı tepkiyi (işlemleri) göstermemi saglamasıdır.
hehehehhe.. way**..hakkaten de öyle oluyor ha... Bundan sonra şorttta olanlara, seans izlememem karşılığında vergi salacağum
ula demek 1 ay ekran bakmasan trilyoner olacam he
abiler... özetle Ekran İzleme=Pala İllüzyonlarına kurban olma adayı olma
BANGA mühim
Pala ya bugün beni tokatlamadığı için teşekkürler
Yahu patronlar piyasaya neler yapmışsınız öle
Resmen Sahaya tecavüzcü Coşkun, Nuri ALÇO, Şahin K, Kumteper Canavarı, Kötü Kedi Şero inmişler maç yapmışlar![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
enteresan konu olmuş... kaynamasın...
önceleri tamamen sizin gibi düşünüyordum..
sonra oguzhan gibi düşünmeye başladım .. .(simdi ne düşünüyorum bilmiyorumocak ayından sonra 4-5 ay kullandıgım basit ama kendini ispatlamış (size uymayabilir burası
) sistem zarar yazmaya başladı.. ispatlamış demekle şunu kastediyorum.. yaklaşık 3,5 yıl bu sistemi memnuniyetle kullanmış olmam...sonra çöp oldu o ayrı....
merak ettiğim konu bunu nasıl ispatlanacağı. yani bir sistem kurdunuz -varsayalım- ne oldugunda sistem iyi/kötü bir sistem olduğu anlaşılacak? ne kadar sürede anlaşılacak ? ya da kaç tradede?
yani yazı turada yazı gelme olasılığının %50 olduğunu manuel olarak nasıl anlayacağız ? on milyon kere atmakla olcak mı?
aylardır en sevdiğim grafı bir kez daha hatırlatayım. FDJ/X30yvade (haftalık). Bu graf ilk yeşili kırarsa ikinci yeşile kadar gider. hey yawrum hey formasyonun gücüne bak...bu bi hissenin grafı olsa yapışır 6 ay dokunmazdım...amma bu FDJ/X30yvade grafı.. bunun yükselmeye devam etmesi demek VOB un DJ e göre underperformansına devam etmesi demek...diye diye dilimde tüy bitti..hey maşşalh yaww..yapışmış bollingere gidiyor...koçç kkooççç
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri