Unli hocam hoşgeldiniz ya nereledesiniz düşüşe onay almak için soracak kimse bulamadık siz yokken![]()
bu arada kv trade için yapabilen varsa 2-3 gün güzel karlar oluşur ama sistemleri çarparlar bence![]()
Unli hocam hoşgeldiniz ya nereledesiniz düşüşe onay almak için soracak kimse bulamadık siz yokken![]()
bu arada kv trade için yapabilen varsa 2-3 gün güzel karlar oluşur ama sistemleri çarparlar bence![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
aydın doğan tüm medya şirketlerini satışa çıkarıyormuş.zat-ı muhterem bitirdi bunuda.UZAN dan sonra bununda ipi çekildi sanıyorum.doğanı hiç sevmem ama işin başka boyutu var.bütün medya zat-ı muhteremin hizmetine girme yolunda emin adımlarla ilerliyor.bir süre sonra tv ve gazetelerde tek muhalif haber göremeyeceğiz sanırım.
allahtan internet var.ona da bir kılıf bulurlar ama bunlar.
http://ekonomi.haberturk.com/makro-e...nden-cekiliyor
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
unlu patron,
Endikatörleri getirmeyi mi unuttun? Ne oldu?
Yayın, kopuk kopuk geliyo...![]()
En az 3 HİSSE...
raning var 5 dklıkda..hemite patron..
BANGA mühim
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
eyvallah patronlar, eyidir çok şükür. tatil yapıyom daüstünüze afiyet asti'nin dediği gibi oldu biraz. eheuhuehuehe.
afiyettesiniz inşallah cümleten?
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
275 stop 325 long...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri