bu yatayligin sonu hayra alamet degil. asagi ya da yukari cok sert gidecek. uvvv, korkuyom![]()
bu yatayligin sonu hayra alamet degil. asagi ya da yukari cok sert gidecek. uvvv, korkuyom![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Öğle yemeği olaraktan Bollinger oturtma da yedik.
Afiyet olsun..
En az 3 HİSSE...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Ya ne sıkıcı gün...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Jerfin'in Küçük görünümlü Büyük yatırımcıları ne yapıyorlar acaba?
Biraz atraksiyon yapsalar da hareketlense..
En az 3 HİSSE...
1-5-15-20-30 alda...
60 sınırda amma satta
gün satta...
way**.....çok pis birşeyler olacak sanki....ilk görüntü; bir nedenle hızla yıkarı alıp, sonra günlüğün baskısıylan gerileceyeceği gibi , ama bakarsın günlüğe de basarlar...yada 400 puan verirler hepsi sata geçer...üşşş..new turn on the way....ben de tırsıyorum..üwwww
BANGA mühim
laros patros bandları da sıkışmış..şimdi baktım topikine....60, 59, 58, 57...
BANGA mühim
LONG a gel bostana gel olacak sanki...histem öyle diyor...ama sistemide görmek lazım...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri