800 den tekrar shortum.. 69.200 üstünde kapanış yapamadıkça haftasonuna short gireceğim..
800 den tekrar shortum.. 69.200 üstünde kapanış yapamadıkça haftasonuna short gireceğim..
1) Kama takoz kama mevzuları yine yer mi? kim bilir...koyun-bacak
2) ben dahil çok kişinin aklına gelen soru, dükü gibi yukarı hülülül yapıp sonra haşırtmı yapacaklar? mavi dairlerle göründüğü üzere, görüntü dünle aynı değil..indikler daha iyi gibi duruyor, BB ler bu kez aşağı değil yatay...
ama buna rağmen düşermi...olabilir...bunların hepsi traş..aslolan disiplin..ehueheu
BANGA mühim
sanırım haftayı 68.450/750 bandında kapatacağız.. açıklama öncesi renk vermek istemeyebilirler..
bu aralar sizede database error veriyomu forum?
şu lanet ımf anlaşması olmadan okkalı çort yapmak içimden gelmiyor şort yapmak bir yana hiç istemedigim halde elim longa gidiyor 68550den longladım akıbetimiz hayrola
eldeki bir kuş daldaki iki kuştan iyidir
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Flat...68800`ü gecersek tekrar alirim...
şimdi yine uyarı çıktı siteyi refresh edince...apache local host v.s. diyor cookiler bilmem ne oldu diyor...
lem cookie kurabiye demek be vışşş ossada yisek![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
agresfi alışta yok satışta...eğer bugün veya hsonu haber gelecekse PALA biraz sertleşmeli değil mi yuaw?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
dün 70200 den gelen kısa vadeli aşağı trend çizgisi ve ortalama şuana kadar direnç olarak çalıştı.göstergede negatif bölgede kalmaya devam ediyor..
68900 güncel stop seviyesi short devam..
![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)
Yer imleri